Inledning

Först ett litet påpekande: Om Du vill få kontakt med någon av oss i klubben finns namn och telefonnummer under menyn Kontakt.

Välkommen!

Välkommen till våra nya hemsidor på nätet. Hoppas att de är intresseväckande och en källa till mer kunskap om radio och datorer!

Vad är vi då för förening, och vad har den för ändamål? Svaret får man enklast genom att titta i stadgarnas ändamålsparagraf, som finns att läsa under Vår klubb/Organisation/Stadgar. Läs där, vi fyller väl de ändamål som står där.

Innehålsförteckning (huvudmenyn)

Vi tar tacksamt emot dina synpunkter på vår sajts innehål. Såväl beröm som konstuktiv kritik. Målet är att sajten skall vara levande och hela tiden förbättras. e-Postadresser och telefonnummer dit du kan lämna dina åsikter finns längst ner på sidan.

Vi älskar kommunikation mellan människor, både via radion/etern och datorn/Internet.

Välkommen till vårat gäng,
FLENS RADIOAMATÖRER