- Öppet hus-

Vi har öppet hus i klubblokalen i Öja varje söndagskväll under höst, vinter och vår (dock inte jul/nyår). Då träffas vi och testar datorer, radioapparater, kommunikation via etern såväl som internet och fikar och umgås/pratar. Vi har himla trevligt då. Man lär sig mycket nytt genom att vara där.

Men, - nu i söndags (2/2) var det problem att komma upp till klubblokalen. Det var i och för sig väl plogat, men på kvällen blev det plötsligt varmare och mycket, mycket halt. Det gick att komma fram på skogsvägen så länge det inte var alltför branta backar uppåt. Men då - då blev det omöjligt, bilarna gled bakåt och åt sidorna.

Kvällen räddades av Matts SM5TAH som bjöd hem oss till sin fina villa ute på Orrhammar med ett mycket stort samlingsrum. Flera av oss for dit och vi skrämde upp Matts glada fru Berit. Fikabröd hade vi med oss men kaffe och husrum bjöd Matts och Berit på. Vi hade en mycket trevlig kväll och pratade om radio i alla dess former.

Att kvällen blev så trevlig är p.g.a. att det är "gästerna som gör festen". Värdfolket fixar "bara" möjligheterna. Tack för att ni alla kom och tack för att vi fick komma, till Matts och Berit. Kvällen visade på bästa tänkbara sätt hur bra klubben Flens Radioamatörer SK5UM fungerar

Vi informerar på radion, 145,750 MHz och med eMejl senast klockan 17:00 om det går att komma fram till klubbstugan. "Stay tuned" och kom när det går.

"From all the gang of SK5UM to all of You"
Välkommen nästa söndag! (stängt jul och sommar)

//gm Göran/SM5HIH